İSTANBUL / SULTANGAZİ - Sultangazi - Fahri Aygün Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Sultangazi - Fahri Aygün Rehberlik ve Araştırma Merkezi

0 (212) 594 9043
Adres
Uğur Mumcu Mahallesi 2337. Sokak No. 1/1 75. Yıl İlkokulu Yanı SULTANGAZİ/ İSTANBUL
Vizyon
Psikolojik danışmanlık, rehberlik ve özel eğitim hizmetleri alanlarında memnuniyeti sağlayacak hizmeti ve yenilikleri sunabilmek ve bu alanlardaki ihtiyacı gözeterek mevzuatın gereklerini yerine getirmektir.
Misyon
Sultangazi Fahri Aygün Rehberlik ve Araştırma Merkezinin misyonu Türk Milli Eğitim Sisteminin temel ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda, bilimin ve etik değerlerin ışığında; hizmet verdiği bölgelerde Özel Eğitim, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde yürütülmesi, gerekli eğitsel tanılama, yönlendirme ve yöneltme hizmetlerinin gerçekleştirilmesi ve öğrencilerin okullarını, öğretmenlerini ve ailelerini de rehberlik hizmetleriyle ilgili tüm süreçlerin içine dahil ederek öğrencilerin potansiyellerinin ve yeteneklerinin ortaya çıkartılabilmesi için gereken çalışmaları yapmaktır.
DOĞALGAZ-KOMBİ
Ulaşım
Kurumumuza ulaşabileceğiniz birçok farklı otobüs hattı bulunmaktadır. 36A ,36T, 36TC, 36S, 36ES, 38H, 336MC, 336Y, 78C, MK53, TM15, TM18, 50AT Otobüsleri kurumumuza yakın konumdan geçmektedir. Ayrıca kurumumuz T4 Topkapı-Mescidi Selam Tramvay hattında bulunan Yenimahalle ve Sultançiftliği istasyonlarına yürüme mesafesindedir.
Kurumumuz Sultangazi ilçe merkezinde bulunmaktadır.