Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

SULTANGAZİ - FAHRİ AYGÜN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Telefon : 0 (212) 594 9043
Belgegeçer : 0212 594 9043
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sufaram.meb.k12.tr
Adres : Uğur Mumcu Mahallesi 2337. Sokak No. 1/1 75. Yıl İlkokulu Yanı SULTANGAZİ/ İSTANBUL
VİZYON : Psikolojik danışmanlık, rehberlik ve özel eğitim hizmetleri alanlarında memnuniyeti sağlayacak hizmeti ve yenilikleri sunabilmek ve bu alanlardaki ihtiyacı gözeterek mevzuatın gereklerini yerine getirmektir.
MİSYON : Sultangazi Fahri Aygün Rehberlik ve Araştırma Merkezinin misyonu Türk Milli Eğitim Sisteminin temel ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda, bilimin ve etik değerlerin ışığında; hizmet verdiği bölgelerde Özel Eğitim, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde yürütülmesi, gerekli eğitsel tanılama, yönlendirme ve yöneltme hizmetlerinin gerçekleştirilmesi ve öğrencilerin okullarını, öğretmenlerini ve ailelerini de rehberlik hizmetleriyle ilgili tüm süreçlerin içine dahil ederek öğrencilerin potansiyellerinin ve yeteneklerinin ortaya çıkartılabilmesi için gereken çalışmaları yapmaktır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :10
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08:00-16:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ-KOMBİ
Servis :
Ulaşım : Kurumumuza ulaşabileceğiniz birçok farklı otobüs hattı bulunmaktadır. 36A ,36T, 50AC, 36L, 36TC, 36S, 36ES, 38H, 336MC, 336Y, 78C, MK53 Otobüsleri kurumumuza yakın konumdan geçmektedir. Ayrıca kurumumuz T4 Topkapı-Mescidi Selam Tramvay hattında bulunan Yenimahalle ve Sultançiftliği istasyonlarına yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz Sultangazi ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :